Oriola acollirà una seu de Districte Digital

Abans de l'estiu, l'Ajuntament i la Generalitat firmaran un protocol de col·laboració.

La consellera d'Innovació, Carolina Pascual, i l'alcalde d'Oriola, Emilio Bascuñana, s'han reunit telemàticament aquest dilluns
La consellera d'Innovació, Carolina Pascual, i l'alcalde d'Oriola, Emilio Bascuñana, s'han reunit telemàticament aquest dilluns / Europa Press

Oriola serà seu de Districte Digital, amb l'objectiu de transformar la ciutat i la comarca del Baix Segura en un ecosistema innovador, dedicat especialment al patrimoni i la indústria cultural i a l'agricultura intel·ligent.

Així ho han acordat aquest dilluns la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, i l'alcalde d'Oriola, Emilio Bascuñana, durant una videoconferència, on les dues administracions han acordat firmar, abans de l'estiu, un protocol de col·laboració amb les línies de treball perquè el municipi forme part del projecte.

Pascual ha afirmat que fer aquest pas "és una prioritat per a la Conselleria i una oportunitat per a aprofitar el potencial de la ciutat i de comarca". Bascuñana, per la seua part, ha assenyalat que "l'adhesió d'Oriola a Districte Digital és determinant per al desenvolupament i el futur del Baix Segura". "Aportarem experiència en el sector agroalimentari i de gestió hídrica, així com del patrimoni cultural i el turisme, i desenvoluparem les indústries creatives, sense oblidar les mesures per a combatre els efectes del canvi climàtic i la sostenibilitat", ha afegit l'alcalde.

També et pot interessar

stats