Ordenen la localització de Vito Quiles, cap de premsa d’Alvise Pérez i candidat de S’Ha Acabat la Festa

Un jutjat de Sevilla havia ordenat per error la detenció cautelar en el marc d'una querella de Facua per injúries i calúmnies

Alvise Pérez, cap de llista de S'Ha Acabat la Festa, compareix en la nit electoral de les europees des de Madrid
Alvise Pérez, cap de llista de S'Ha Acabat la Festa, compareix en la nit electoral de les europees des de Madrid / EFE
12 de juny 2024 - 13:15

La titular del jutjat d'instrucció número de Sevilla, María José Moreno, ha ordenat este dimecres la localització de Vito Quiles, candidat en les llistes de S'Ha Acabat la Festa en les eleccions europees i cap de premsa del líder d'esta agrupació d'electors, Alvise Pérez.

La magistrada havia ordenat per error la detenció de Quiles, que ha corregit posteriorment. La mesura cautelar s'emmarca en una investigació oberta contra ell motivada per una querella presentada pel secretari general de l'Associació de Consumidors i Usuaris, Facua, Rubén Sánchez, per un suposat delicte d'injúries i calúmnies.

La querella es va presentar l'octubre del 2022 i va tindre l'origen en comentaris en les xarxes socials de Quiles, en els quals suposadament acusava Rubén Sánchez d'"extorsions i estafes". A més, hauria insinuat l'existència de "relacions" entre Facua i suposades trames de menors abusades i tutelades a la Comunitat Valenciana, segons ha explicat el mateix Sánchez.

La querella la van admetre a tràmit, però la jutgessa subratlla que "l'investigat no ha pogut ser citat davant d'este jutjat en el domicili designat en la present causa" i que "tampoc s'ha pogut contactar telefònicament amb ell".

Alvise ha negat en el seu canal de Telegram que Quiles treballe per a ell, que siga el seu cap de premsa o que ocupe cap càrrec en l'agrupació d'electors i ha assegurat que això és "un absolut escàndol".

També et pot interessar

stats