Oltra sobre Zaplana: "Cap persona malalta pinta res en una presó"

Això ho ha declarat hui sobre la petició de l'expresident Eduardo Zaplana, d'eixir de la presó per motius de salut.

Oltra sobre Zaplana: \"Cap persona malalta pinta res en una presó\"
Oltra sobre Zaplana: "Cap persona malalta pinta res en una presó"

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha dit que "cap persona malalta pinta res en una presó, però cap ni una". Això ho ha declarat hui en relació amb la petició de l'expresident de la Generalitat, Eduardo Zaplana, d'eixir de la presó per motius de salut.

Oltra, en la roda de premsa posterior al ple del Consell, s'ha referit així a la quarta petició de la defensa de Zaplana, en presó provisional al centre penitenciari de Picassent, a l'Horta Sud, des del passat 24 de maig. L'exministre està investigat en el marc del cas Erial. 

La consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha defensat que cap persona malalta hauria d'estar tancada en una presó. Ho ha dit explicant que no es refereix a cap persona concreta. 

Immediatament ha recalcat: "però també sé, perquè conec el que hi ha dins, que hi ha centenars, moltíssims centenars de persones que no tenen la possibilitat d'eixir en un titular de premsa i que estan igual de malalts o pitjor". Oltra ha explicat que aquesta situació a ella la impacta com a qualsevol persona "que tinga humanitat i sang en les venes".

També et pot interessar

stats