Oltra reapareix en un acte públic sobre desigualtat social acompanyada de la seua successora, Aitana Mas

L'exvicepresidenta del Consell anima a fer la revolució "amb un somriure"

a exvicepresidenta, Mónica Oltra, intervé al costat de Pep Pacheco, de Ca Revolta, en el debat 'Les desigualtats socials: una violació dels drets humans'
L'exvicepresidenta, Mónica Oltra, intervé al costat de Pep Pacheco, de Ca Revolta, en el debat 'Les desigualtats socials: una violació dels drets humans' / Jorge Gil (Europa Press)

L'exvicepresidenta del Consell i exconsellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha participat aquest dimarts en un acte organitzat per Joventut pel Clima, Per l'Horta i Ca Revolta sobre desigualtats socials, en el qual ha estat acompanyada de la vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitana Mas, entre altres càrrecs.

És el primer acte públic després de dimitira el passat mes de juny arran de la seua investigació pel presumpte encobriment dels abusos del seu exmarit a una menor tutelada. 

Oltra ha intervingut en el debat Les desigualtats socials: una violació dels drets humans, a l'espai Ca Revolta, en qualitat de sòcia, segons informa el mateix col·lectiu en la seua pàgina web.

L'exvicepresidenta del Consell ha començat la intervenció després d'un aplaudiment de totes les persones assistents, durant el qual ha admés sentir-se "molt blaneta" a Ca Revolta –"la meua casa"– i ha animat a "fer la revolució amb un somriure”.

"Ho sent com a meu"

Oltra també ha dirigit unes paraules a Aitana Mas, a qui ha agraït la presència en aquest acte. "És un honor comptar amb tu i el teu equip de la Conselleria, que sent com a meu", ha expressat.

A més d'Aitana Mas, també han acompanyat Oltra la directora general d'Infància i Adolescència, Rosa Molero, l'excap de gabinet d'Oltra, Miquel Real, –tots dos investigats en la causa–, així com l'exsecretari autonòmic d'Igualtat i portaveu d'Iniciativa-Compromís, Alberto Ibáñez.

També et pot interessar

stats