Oltra obri la ronda de compareixences per a explicar els pressupostos

Els consellers i conselleres exposen a les Corts els comptes públics fins dimecres que ve.

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, durant una compareixença a les Corts, en una foto d'arxiu
La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, durant una compareixença a les Corts, en una foto d'arxiu / À Punt NTC.

Aquest dilluns s’inicia la ronda de compareixences dels consellers i conselleres a les Corts per a explicar els pressupostos dels seus respectius departaments per al 2020. Com ja ha ocorregut els anys anteriors, la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, obri aquesta ronda que conclourà el conseller d’Hisenda, Vicent Soler. 

En concret, aquest dilluns estan previstes les compareixences d’Oltra en la comissió d’economia, pressupostos i hisenda. També acudiran a les Corts al llarg del dia el vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau; la titular de Justícia, Gabriela Bravo; i el conseller d’Educació, Vicent Marzà.

Dimarts estan programades les compareixences del conseller d’Economia, Rafael Climent; la consellera de Sanitat, Ana Barceló; la consellera d’Agricultura, Mireia Mollà; i el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España. 

Finalment, dimecres acudiran a les Corts la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual; la responsable de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez; i tancarà la ronda el conseller d’Hisenda, Vicent Soler, que també informarà sobre els pressupostos de Presidència.

També et pot interessar

stats