Oltra espera que el govern espanyol siga sensible al projecte d'ampliació del port de València

El PP demana el suport de la resta de grups de les Corts a l'ampliació, mentre que la CEV diu que és un assumpte en què “no hi cap la demagògia”.

VÍDEO | Oltra espera que el govern espanyol siga sensible al projecte d\'ampliació del port de València

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, espera que el ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, es mostre favorable a elaborar una nova declaració d'impacte ambiental per al projecte d'ampliació del port de València. 

 “Si la sostenibilitat ambiental, l'emergència climàtica i la lluita contra el col·lapse ecològic té aquest pes específic en el govern d'Espanya”, el ministre hauria de ser “sensible” a aquesta qüestió, ha dit.

Oltra també s’ha referit a les crítiques del president de la patronal CEV, Salvador Navarro, per la "inseguretat jurídica" que segons ell crea en les empreses els dubtes que s'estan generant sobre la necessitat d'una nou estudi d’impacte: “la patronal està en el seu dret de defensar els seus interessos”.

La CEV diu que “no hi cap la demagògia”.

Navarro ha assegurat que es tracta d’un assumpte “tan important per al present i el futur” de les noves generacions i de la Comunitat Valenciana “que no hi ha espai per a la demagògia”.

"El dilema no és economia o sostenibilitat, el dilema és entre vida i no-vida. L'economia ha d'estar al servei de les persones", ha afirmat.

El PP demana el suport de les Corts a l'ampliació del port

Per la seua banda, el PP ha demanat el suport de la resta de grups de les Corts al projecte d'ampliació del port de València, així com que el Parlament inste el govern central a impulsar la tramitació de l'expedient.

La diputada autonòmica i portaveu del grup popular a l'Ajuntament de València, María José Català, ha anunciat que presentarà una proposició no de llei pel temor que amb el nou executiu es quede "estancada i paralitzada" pels interessos "dels socis nacionalistes i separatistes" de Pedro Sánchez.

També et pot interessar

stats