Oltra, escèptica sobre Puerto Mediterráneo

Afirma que la Generalitat valorarà el projecte quan passe pels òrgans de control i gestió d'Habitatge i Medi Ambient.

Projecte que l'empresa Intu Eurofunds va presentar al juliol per a Puerto Mediterráneo
Projecte que l'empresa Intu Eurofunds va presentar al juliol per a Puerto Mediterráneo / Europa Press

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha expressat aquest divendres el seu escepticisme davant el projecte de Puerto Mediterráneo de Paterna (Horta), ara rebatejat com Intu Mediterrani.

Després que les diferències entre PSPV i Compromís al voltant de la gestió de Puerto Mediterráneo feren saltar per l'aire el pacte de govern municipal de Paterna la setmana passada, Oltra ha manifestat que la Generalitat valorarà el nou projecte quan passe pels òrgans de control i gestió de tipus tècnic. En concret, ha indicat que seran la Conselleria d'Habitatge i la d'Agricultura les encarregades d'elaborar els informes que valoraran la idoneïtat de desenvolupar el centre comercial. La primera, per les competències en ús de sòl, i la segona, per a estudiar l'impacte ambiental que tindria. 

No obstant això, ha advertit que hi ha consultores, com ara Aguirre Newman, que adverteixen de l'existència de "saturació" de centres comercials. Per a la vicepresidenta, és convenient parar atenció a aquestes recomanacions, ja que es tracta d'agències que no tenen "cap interés econòmic" a la Comunitat Valenciana. 

També et pot interessar

stats