Oltra: “Aspirem a liderar un futur govern valencià que seguisca l’estela del Botànic"

La vicepresidenta del Consell assegura en ‘À Punt Notícies nit’ que la decisió d’avançar eleccions “no entela” la trajectòria de la Generalitat.

VÍDEO | Oltra: “Aspirem a liderar un futur govern valencià que seguisca l’estela del Botànic\"
Oltra: “Aspirem a liderar un futur govern valencià que seguisca l’estela del Botànic"

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha assegurat que des de Compromís aspiren a obtindre la confiança de la ciutadania “per a liderar un govern valencià que seguisca l’estela del Botànic”. 

En una entrevista a À Punt Notícies nit, Oltra ha valorat la decisió de Ximo Puig d’avançar les eleccions autonòmiques al 28 d’abril i ha reiterat que no està d’acord ni amb el contingut ni amb les formes. Tot i això, ella opta per començar de cap i de nou, ja que “el que ara importa és eixir a totes” en la doble cita electoral que hi ha a la primavera. A més, ha puntalitzat que Compromís no estarà condicionat per les decisions que es prenguen ni a Madrid ni a Barcelona. 

La que és també consellera d’Igualtat ha tornat a insistir que fer coincidir les eleccions autonòmiques amb les generals no beneficia els interessos de la Comunitat Valenciana, perquè els debats estaran “tapats per la toxicitat que impregna la política nacional”. 

Sobre futurs pactes al govern autonòmic, Oltra coincideix amb Puig que estaria disposada a repetir el pacte actual perquè “una decisió no entela una trajectòria de quatre anys en què els valencians i valencianes han tingut un govern del qual poden sentir-se orgullosos”. “Hem sigut i serem lleials a l’acord del Botànic”, ha sentenciat. 

Vaga del 8 de març

La vicepresidenta de la Generalitat ha recordat que aquest divendres les dones del Consell donaran suport a la vaga del 8 de març per demostrar que si les dones paren, “el món para”.

També et pot interessar

stats