Obrin juí oral contra l'alcalde de Llíber per un presumpte delicte urbanístic

El PP ha obert expedient informatiu a José Juan Reus, però no el farà caure com a número 1 en les municipals.

Obrin juí oral contra l\'alcalde de Llíber per un presumpte delicte urbanístic
Obrin juí oral contra l'alcalde de Llíber per un presumpte delicte urbanístic

Un jutjat d'Instrucció de Dénia ha dictat un acte d'obertura de juí oral per un suposat delicte urbanístic comés a Llíber. Entre els investigats està l'alcalde i candidat a la reelecció d’aquesta localitat de la Marina Alta, el popular José Juan Reus, que en el moment dels fets investigats era regidor (entre el 2000 i el 2003).

El jutjat investiga un presumpte delicte continuat contra l'ordenació del territori en una causa en què també figuren altres exalcaldes, empresaris i funcionaris municipals, als quals imputen diversos delictes.

Les presumptes irregularitats es refereixen a l'autorització de prop de 300 llicències per a construir habitatges en parcel·les no urbanitzables per a cases de nova planta, que adquirien l'aparença de legals.

El Partit Popular ha obert un expedient informatiu a Reus, però de moment no el farà caure com a número 1 per Llíber en els pròxims comicis municipals. No obstant això, el partit obrirà un altre expedient, en aquest cas disciplinari, quan començarà el juí oral. 

Es dona la circumstància que César Sánchez, actual president de la Diputació d'Alacant, va com a número 3 en la llista dels populars a Llíber per a les eleccions municipals del 26 de maig.

També et pot interessar

stats