Podem obri el procés per a elegir qui ocuparà la secretaria general

Pilar Lima, Naiara Davó i Fernando Navarro opten a liderar la formació morada a la Comunitat Valenciana.

Lima, Davó i Navarro
Lima, Davó i Navarro

Podem obri aquest divendres el procés electoral del que eixirà la persona que liderarà la formació morada a la Comunitat Valenciana. Tres són les candidatures que s’hi presenten: la síndica Naiara Davó, la també diputada autonòmica Pilar Lima i el secretari general de Podem a Castelló i regidor de Transició Ecològica en el consistori de la capital de la Plana, Fernando Navarro.

La votació es produeix després que Davó i Lima s'animaren públicament a unir-se en una única candidatura, tot i que les negociacions finalment no han quallat. A priori, Lima té el suport de l'aparell del partit a Madrid, i Davó és vista amb millors ulls per l’equip autonòmic.

Les persones que s'han inscrit en les votacions trien des d'aquest divendres i fins al dia 17 de juny la persona que liderarà el partit, i el dia 19 es coneixeran els resultats. A hores d'ara el partit està dirigit per una gestora, després que l'anterior secretari general, Antonio Estañ, va renunciar al càrrec el juliol de 2019 amb el propòsit d'afavorir una renovació en la cúpula de l'organització.

També et pot interessar

stats