Nules anuncia una festa d’aniversari debades als que van complir 18 anys en pandèmia

L’oposició ha criticat el caràcter electoralista de la iniciativa abans de les eleccions

L'Ajuntament de Nules organitza una festa de gala als que compleixen 18 anys durant la pandèmia / À Punt NTC

Polèmica a Nules (Plana Baixa), perquè l'Ajuntament, governat pel grup municipal Centrats en Nules, ha anunciat que pagarà un sopar de gala i una festa d’aniversari amb discomòbil a qui va complir 18 anys durant els dos anys de la pandèmia. L'alcalde, David García Pérez, els ha enviat una carta convidant-los i ja s'hi han apuntat més de 200 persones. 

Des de l'oposició han assenyalat "el caràcter electoralista de la iniciativa pocs mesos abans de les eleccions", precisament al col·lectiu que vota enguany per primera vegada i "on l’alcalde pot fer-se la seua propaganda", segons Adrián Sorribes, portaveu del PSOE a Nules. 

"Pensem que els diners públics estan millor invertits en ajudes a les famílies, per exemple, abans que en aquestes festivitats que s'inventen a quatre mesos d’eleccions", ha denunciat José Adsuara, portaveu del Partit Popular al municipi. 

Des de l'Ajuntament han assenyalat que és una celebració que tenien prevista des de l'inici de la legislatura, però que s'ha ajornat a causa de la crisi sanitària. "Qualsevol acció que faces en bé de la ciutadania durant els quatre anys, sabem que al final de la legislatura es titla d’electoralista", ha lamentat César Estañol, primer tinent d’alcalde de Nules. 

Mentrestant, al carrer el veïnat està dividit. "Podrien fer-la per a tots i gaudir-ho tots", s’ha queixat una jove del municipi. "Que ho disfruten i s’ho passen superbé", n'ha exclamat una altra, a favor de la iniciativa. "Pagar per pagar? No ho entenc", ha afegit una tercera veïna. Amb diferents opinions al respecte, el 4 de febrer el local multifuncional de Nules serà el centre de la festa dels joves de la localitat.  

També et pot interessar

stats