El nou president de la Diputació de València, partidari d'eliminar les corporacions provincials

Toni Gaspar ha dit en À Punt Directe que han fet un bon paper, però que ara sobren institucions.

El nou president de la Diputació de València, partidari d\'eliminar les corporacions provincials
El nou president de la Diputació de València, partidari d'eliminar les corporacions provincials

El nou president de la Diputació de València, Toni Gaspar, és partidari d'eliminar les diputacions. En la primera entrevista després de prendre possessió del càrrec, concedida a À Punt Directe, el magazín de la vesprada de la televisió d'À Punt, Gaspar ha assegurat que les corporacions provincials han fet paper, i que ha sigut molt bo, però que ara estem en una altra època en la qual pràcticament sobren institucions i no podem tindre duplicitats. 

Toni Gaspar, alcalde de Faura (Camp de Morvedre) i diputat provincial d'Hisenda, ha sigut elegit aquest dimarts com a president de la Diputació de València amb el suport dels quatre partits que formen l'executiu, després que només els socialistes, atenent el pacte de govern establit a l'inici de legislatura, presentaren candidat a la presidència. Vint dies després de la detenció de l'expresident Jorge Rodríguez , en el marc de l'operació Alqueria, Gaspar ha agraït el gest d'apartar-se de la institució per a no entorpir-ne el funcionament, i ha fet una crida per a esperar que la justícia s'hi pronuncie. 

Sobre l'empresa pública Divalterra, n'ha confirmat el tancament tot garantint els llocs de treball, i ha dit que la seua primera decisió serà crear un lloc nou de secretari interventor per a augmentar el control en aquesta empresa pública.

També et pot interessar

stats