El nou mercat de Sant Pere Nolasc de València sols vendrà productes de proximitat

El regidor Carlos Galiana ha presentat el projecte d'un espai que busca convertir-se en "punt de trobada del veïnat".

El regidor de Comerç de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha presentat el projecte del nou mercat de Sant Pere Nolasc
El regidor de Comerç de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha presentat el projecte del nou mercat de Sant Pere Nolasc / Europa Press.

L'Ajuntament de València ha presentat aquest dilluns el projecte de rehabilitació del mercat de Sant Pere Nolasc, al barri de Morvedre, que mantindrà l'estructura i el caràcter comercial original, però també es convertirà en un espai de relació i trobada per a residents.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha presentat el projecte, amb un pressupost de 700.000 euros. "Mostra la recuperació d'aquest recinte emblemàtic, que estava totalment abandonat", ha destacat. "Amb aquest projecte, donem el tret d'eixida per a recuperar i revitalitzar aquest mercat, tal com hem fet al Mercat del Grau, on ja estan en marxa les obres", ha manifestat Galiana.

El regidor, que ha concretat que les obres podran començar el 2021, ha indicat que l'objectiu és que siga "un mercat referent de producte valencià", que done servei al barri i que potencie la tasca dels agricultors i l'horta.

També et pot interessar

stats