El nou Ajuntament de Castelló comença a prendre forma

Simó serà el nou portaveu del govern, mentre que Donate ocuparà la primera tinença d'alcaldia.

El govern de Castelló comença a prendre forma amb Simó com a portaveu i Donate com a primer tinent d'alcalde.
El govern de Castelló comença a prendre forma amb Simó com a portaveu i Donate com a primer tinent d'alcalde.

El nou govern de Castelló comença a prendre forma i ja es coneixen els primers noms que ocuparan càrrecs d'importància en el consistori que va eixir de les passades eleccions municipals. Els pesos pesats seran Rafa Simó, que passarà a ocupar el càrrec de portaveu de l'equip de govern, i David Donate, un dels fitxatges de l'alcaldessa Amparo Marco per a aquests comicis i número dos de la candidatura socialista, que ocuparà la primera tinença d'alcaldia. Omar Braina serà el portaveu del Grup Municipal Socialista, mentre que Mary Carmen Ribera, serà la secretària.

Simó, actual regidor d'Urbanisme en funcions, explica que assumeix el càrrec de portaveu, que en l'anterior legislatura va assumir Compromís, amb responsabilitat i amb la il·lusió de "posar veu a totes les polítiques que es desenvoluparan en els pròxims anys". Traspassarà el càrrec de portaveu del Grup Municipal Socialista a Omar Braina, que en el mandat anterior va assumir la regidoria de Festes, Sostenibilitat Ambiental i Seguretat Ciutadana. Per la seua banda, Donate va ser el coordinador de la campanya que va tornar a dur Marco a l'alcaldia.

Quant als districtes, Simó repetirà com a tinent d'alcalde del Grau i Patrícia Puerta, en la tinença d'alcaldia Sud. David Donate i José Luis López s'estrenen en les tinences Est i Oest, respectivament. Fernando Navarro, cap de llista de la confluència d'esquerres, ocuparà la del centre i serà el tercer tinent d'alcalde.

Encara no hi ha una data precisa per a rubricar l'acord entre les tres formacions polítiques, però s'espera que es puga formalitzar aquest dijous, després de dies d'intenses negociacions. Encara falta lligar diversos caps solts, entre ells el del nom de pacte i com quedarà el repartiment de les regidories, amb el nom de les persones que les ocuparan.

També et pot interessar

stats