Nomdedéu assisteix de fester a les Corts per a evidenciar la discriminació de la Magdalena sobre les Falles

El secretari autonòmic d'Ocupació critica que la cambra, que no cita diputats per Falles, sí que ho fa durant les festes de Castelló

El secretari autonòmic d'ocupació, Enric Nomdedeu, de torrentí a les Corts
El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, vestit de fester a les Corts / À Punt NTC

El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, ha assistit a les Corts de fester, la indumentària tradicional típica de la Magdalena, com a senyal de protesta. Vestit amb espardenyes, calcetí llarg, pantaló curt, faixa i barret, com mana la tradició, ha volgut evidenciar davant els diputats la presumpta discriminació als diputats de les comarques del nord respecte dels que celebren les Falles.

"Tinc costum de vestir-me sempre a les festes [de la Magdalena]. La meua obligació com a secretari si em convoquen les Corts és assistir, però m'ha paregut raonable recordar que en la setmana de Falles no es va convocar ningú i aquesta setmana hi ha una altra gent que celebrem altres festes en aquest país i hem de vindre, que vinc encantat... però vestit com estaria hui a Castelló", ha explicat Nomdedéu als micròfons d'À Punt.

Les Corts reunien aquest dimecres dues comissions, la d'agricultura, pesca i alimentació i una altra que busca millorar la competitivitat de la indústria valenciana del calcer posant l'accent en la sostenibilitat.

També et pot interessar

stats