Narbona nega qualsevol irregularitat en la contractació de publicitat d'Aquamed

L'exministra assegura en la comissió de les Corts que no coneixia l'empresa Crespo Gomar.

L'exministra Cristina Narbona ha declarat en la comissió que investiga el finançament electoral del PSPV i del Bloc
L'exministra Cristina Narbona ha declarat en la comissió que investiga el finançament electoral del PSPV i del Bloc

L'exministra de Medi Ambient i actual presidenta del PSOE, Cristina Narbona, ha afirmat aquest dilluns a les Corts que no coneixia l'empresa de publicitat Crespo Gomar, "ni a la immensa majoria d'empreses que tenien contractes de major o menor entitat amb Aquamed". Narbona ha declarat en la comissió que investiga el finançament electoral del PSPV i del Bloc en 2007 i 2008 a través d'adjudicacions a Crespo Gomar.

Narbona ha dit que mentre va ocupar el càrrec de ministra de Medi Ambient no va rebre de la Intervenció de l'Estat ni de l'Advocacia de l'Estat "el mínim advertiment que Aquamed estiguera desenvolupant la seua tasca de manera inadequada".

Narbona afirma que no va participar en cap mesa de contractació

Segons ha assegurat, no coneixia ningú de l'empresa Crespo Gomar, perquè no va participar en cap mesa de contractació. Narbona ha recordat que "cap ministre està en les meses de contractació" d'una societat estatal.

"No tinc res a veure amb el finançament irregular de cap partit, i al llarg d'aquests anys no tinc res de què avergonyir-me des del punt de vista dels diners públics", ha remarcat Narbona durant la seua intervenció.

Quan li han preguntat pels membres de la comissió sobre la despesa de 7,5 milions d'euros en publicitat d'Aquamed, Naborna ha indicat que "encara que no estava en el dia a dia d'Aquamed" sí que tenia converses amb les grans empreses del sector, que li van traslladar que el PP estava "desqualificant les aigües dessalinitzades". Així, ha recordat les paraules del dirigent popular Esteban González Pons, quan va afirmar que les plantes dessalinitzadores eren "les centrals nuclears del mar", i ha criticat les "desqualificacions permanents" dels populars a aquest projecte.

També et pot interessar

stats