Aquest contingut ja no està disponible per veure.

Naiara Davó: "Una guerra interna pot fer trontollar el govern de coalició"

12 min.

El Consell Ciutadà Valencià de Podem votarà aquest dissabte la proposta per a destituir Naiara Davó com a síndica d'Unides Podem a les Corts. Una proposició que ha introduït l'actual coordinadora general de Podem, Pilar Lima. Si tirara endavant deixaria la mateixa Lima en el càrrec i a Davó com a portaveu adjunta segona.

Per a Davó, la decisió l’ha agafada per sorpresa. La portaveu a les Corts ha declarat en Les notícies del matí d'À Punt Mèdia que considera que no és moment de fer aquests canvis en una situació de pandèmia tan complicada.

Per a ella, aquesta situació podria desencadenar una guerra interna dins del partit que, a la fi, debilitaria el grup parlamentari i ha afegit que "no és moment d'obrir guerres internes". A més, la portaveu del grup també ha explicat que aquest fet també es podria traslladar al govern de coalició i que el podria fer "trontollar".

Davó creu que Lima està traint la votació dels inscrits del partit fa sis mesos, en la qual s'apostava per un triple lideratge. D'una banda, el de Rubén Martínez Dalmau com a vicepresident segon del Consell, d'altra el de Pilar Lima com a coordinadora del partit i de l'altra, el de la mateixa Naiara Davó com a síndica de la coalició a les Corts.

Finalment, Naiara Davó ha explicat que l'Executiva de Podem proposava un relleu en la sindicatura, però que no està en disposició de donar les raons per les quals ho fa i que és una qüestió que s'hauria de preguntar a Pilar Lima.

Contingut no disponible
stats