Nadia Calviño, nova presidenta del Comité Monetari i Financer de l'FMI

La vicepresidenta i titular d'Economia serà la primera ministra espanyola i la segona dona a presidir el principal comité assessor de l'òrgan monetari internacional

La vicepresidenta i ministra d'Economia, Nadia Calviño, en una imatge d'arxiu
La vicepresidenta i ministra d'Economia, Nadia Calviño, en una imatge d'arxiu / Emilio Naranjo (efe)

La vicepresidenta primera i ministra d'Economia, Nadia Calviño, presidirà el Comité Monetari i Financer Internacional (IMF), un òrgan del Fons Monetari Internacional (FMI), segons ha confirmat la mateixa ministra en el seu compte de Twitter, després que l'hagen triada els governadors de la institució econòmica.

En el seu missatge ha agraït l'elecció als governadors de l'FMI i ha afirmat que "la coordinació multilateral és clau per a garantir l'estabilitat financera i impulsar un creixement fort, sostenible i inclusiu".

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, també ha celebrat el nomenament des del seu compte de Twitter: "Seràs la primera ministra espanyola i la segona dona a presidir el principal comité assessor de l'FMI", ha escrit. 

"Tens tot el nostre suport en aquesta nova comesa des de la qual continuaràs treballant per una recuperació mundial econòmica i socialment justa", ha afegit Sánchez.

També et pot interessar

stats