Muñoz evita pronunciar-se sobre la polèmica dels candidats d’Alacant

El secretari d’Organització del PSPV ha descrit la situació d’"excepcional".

Ple de l'Ajuntament d'Alacant en una imatge d'arxiu
Ple de l'Ajuntament d'Alacant en una imatge d'arxiu

El secretari d’organització del PSPV, José Muñoz, no ha volgut pronunciar-se sobre la polèmica que envolta la tria del nou candidat a l’alcaldia d’Alacant. En un acte amb simpatitzants a Petrés, al Camp de Morvedre, Muñoz ha assegurat que els interessos de la ciutadania s’han de situar per davant dels del partit.

El secretari del Partit Socialista ha explicat que ‘‘més enllà que hi haja algun tipus de situació excepcional en el procés de primàries, el més important és que el procés tinga la normalitat necessària per a triar un candidat que siga el millor per a la ciutadania’’.

Les primàries per a elegir el candidat per a encapçalar la llista del PSPV en les eleccions municipals d’Alacant al 2019 se celebraran en desembre. En total s’han presentat tres candidatures, la d’Eva Montesinos, la d’Andrés García Trillo i la polèmica candidatura de José Asensi que compta amb el suport de l’històric dirigent Àngel Franco, i que ha sigut acusat d’incomplir el reglament de primàries per part dels altres 2 candidats.

Dissabte, José Luis Ábalos va advertir que l’executiva federal del PSOE podria paralitzar el procediment de les primàries en cas de detectar alguna irregularitat. Amb tot, Alacant serà l’única de les 4 grans ciutats valencianes, que haurà de celebrar primàries.

També et pot interessar

stats