Morera es reunirà dimecres amb el president del Senat per a garantir que la reforma de l'Estatut tira avant

El president de les Corts demanarà "màxima celeritat" en la tramitació perquè la cambra autonòmica la ratifique.

VÍDEO | Morera es reunirà dimecres amb el president del Senat per a garantir que la reforma de l\'Estatut tira avant

El president de les Corts, Enric Morera, ha avançat aquest dissabte que, davant de la imminent dissolució de les Corts Generals el 5 de març, s'entrevistarà dimecres que ve amb el president del Senat, Pío García-Escudero, per a evitar que hi haja algun "imprevist" en la tramitació de la reforma de l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana. Amb aquesta reunió, pretén garantir que la reforma es ratifique abans que es dissolguen les Corts Generals. 

Ho ha dit durant la presentació oficial de la candidatura per a concórrer a les primàries de Compromís. Morera ha insistit que farà "tots els possibles" perquè la reforma culmine amb èxit. Per això, demanarà a la cambra alta "màxima celeritat" perquè tramite la certificació de l'aprovació de la reforma a les Corts. Així podrà convocar aquest mateix mes un ple per a ratificar-la.

Segons ha recordat, la reforma és "una autèntica prioritat" perquè garanteix les inversions de l'Estat a la Comunitat Valenciana. La previsió és que el projecte s'aprove el dimecres 20 de febrer a la cambra alta i que es remeta directament al Butlletí Oficial de l'Estat perquè es publique i entre en vigor.

També et pot interessar

stats