Morera confirma que la presa de possessió de Puig serà diumenge

El president de les Corts afirma que en el ple d'investidura s'ha fet un discurs "potent".

El president de les Corts Enric Morera durant el debat d'investidura d'aquest dimecres
El president de les Corts Enric Morera durant el debat d'investidura d'aquest dimecres / Corts.

El president de les Corts, Enric Morera, ha confirmat que una vegada que se celebre la votació de la investidura dijous, la presa de possessió de Ximo Puig tindrà lloc diumenge "perquè hi ha moltes personalitats que ens volen acompanyar en un dia tan important". Aquest acord d'investidura de les Corts es presentarà davant del govern espanyol i el rei perquè es publique en el BOE.

Segons ha explicat Morera, serà una "festa de la democràcia", de l'únic parlament autonòmic d'Espanya "on el candidat investit pren possessió en un acte solemne davant les Corts i, això ve de l'època foral".

Morera considera que en el ple d'investidura s'ha fet un discurs potent que "emmarca quatre anys de progrés per a la Comunitat Valenciana i dona confiança respecte al camí que hem de continuar construint junts".

Davant de les crítiques de l'oposició pel retard de la votació 24 hores, Morera ha remarcat que hi ha un acord de Botànic II i dins de la normalitat democràtica demà "tindran temps els síndics d'exposar el que consideren rellevant en aquesta nova etapa il·lusionant que estem a punt d'encetar".

També et pot interessar

stats