Moragues: "Gandia és una gran ciutat sobre el paper, però no en la realitat"

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia afirma que es necessita un "gran canvi substancial i una transformació rellevant" del municipi i vol liderar aquest canvi

Juan Carlos Moragues en 'Les notícies del matí' / À Punt NTC

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Gandia, Juan Carlos Moragues, considera que "Gandia és gran ciutat sobre el paper però no en la realitat" i s'ha quedat despenjada en molts aspectes que cal impulsar. Segons ha destacat a Les notícies del matí, es necessita un "gran canvi substancial i una transformació rellevant" i vol liderar aquest canvi.

Moragues ha explicat alguns els punts més importants del seu programa. Segons ha detallat, Gandia té "males comunicacions", problemes d'accessos, fa anys que cap empresa es trasllada a Gandia i està "allunyada de tots nodes logístics" de les rutes de transport. També ha lamentat que abans contava a un comerç pujant que atreia a tota la comarca i ara els clients van a altres llocs i molts han abaixat la persiana.

El candidat popular ha indicat que "estem en plena revolució digital i hem d'apostar per la innovació i les noves tecnologies". Per això lamenta que els fons Next Generation s'estan utilitzant com el pla E de Zapatero i "no com deurien per a transformar el model productiu de la ciutat".

No es pot governar d'esquena a la platja i quan arriba setembre que estiga tot tancat. El PP aposta per una visió integradora de la ciutat i la platja.

Pel que fa al turisme, Moragues ha destacat que "no es pot governar d'esquena a la platja i quan arriba setembre que estiga tot tancat". El PP aposta per una visió "integradora" de la ciutat i la platja amb una marca de "Gandia completa" i fomentar activitats culturals, esportives i de natura amb la platja com a referent per a "desestacionalitzar el turisme en hivern i generar ocupació".

Encara que és habitual que els candidats a l'alcaldia siguen les persones ocupen la presidència del partit i a Gandia és president del PP i portaveu de l'Ajuntament, Víctor Soler, Moragues ha dit que "l'estratègia és única, anem agafats de la mà i tots a una amb l'objectiu de conquistar l'alcaldia".

A més, ha afegit que la seua proposta ix del propi si del PP local de Gandia sense cap classe de fissura. "El més gratificant de la política és treballar per la gent i la ciutat que estimes. La meua és Gandia".

Moragues afirma que el PP no volia tancar Canal 9, sinó redimensionar-la

Sobre la seua etapa com a conseller d'Hisenda en l'últim govern del Partit Popular, Moragues ha dit que en aquells moments calia redimensionar el sector públic perquè la despesa era insuportable, però que en principi van optar per mantindre la radiotelevisió pública valenciana. "En aquell diagnòstic estaven tots d'acord: més menuda i menor cost".

Moragues ha dit que va ser la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, que va declarar nul l'ERO de la radiotelevisió valenciana, el motiu que es prenguera la decisió de tancar-la.

"Vam reduir el sector públic a la meitat i va ser molt ben acceptat per la ciutadania", ha destacat

També et pot interessar

stats