Mor l'exalcalde popular d'Alacant Miguel Valor

El polític alcoià fou alcalde d'Alacant de gener al juny de 2015, després de la dimissió de Sonia Castedo

Mor l'exalcalde d'Alacant Miguel Valor
Mor l'exalcalde d'Alacant Miguel Valor / Efe

L'exalcalde d'Alacant i exdirigent provincial i autonòmic del Partit Popular, Miguel Valor, ha mort aquest diumenge als 79 anys.

Valor (Alcoi, 1945) va tindre una llarga trajectòria política en l'administració provincial i autonòmica, quasi sempre vinculada a la cultura, que va culminar a la fi de 2014 amb la seua arribada a l'alcaldia de la ciutat d'Alacant després de la dimissió de Sonia Castedo. El polític alcoià va començar la seua carrera política en UCD com a regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi de 1979 a 1983 i, posteriorment, va ser diputat de Cultura i Esports de la Diputació Provincial d'Alacant de 1983 a 1991.

Durant la dècada dels noranta va exercir el càrrec de secretari provincial del PP a Alacant. De 1995 a 2007 va ser regidor de l'Ajuntament d'Alacant, vicepresident de la Diputació Provincial i diputat de Cultura i Esports.

També va ser tinent d'alcaldia de l'Ajuntament d'Alacant i regidor de cultura (2007-2014). Després de la dimissió de Castedo, Valor va ser elegit nou alcalde amb el suport del seu grup municipal, mantenint a més els càrrecs d'edil de Cultura i president del Patronat Municipal de Turisme i Platges.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha volgut expressar, a través de les seues xarxes socials, les seues condolences a la família del polític. “Tota la seua família del Partit Popular lamentem la seua pèrdua. Gran alcoià i defensor de la cultura de la seua província”, ha assenyalat.

També et pot interessar

stats