Mor als 60 anys l'exconseller d'Hisenda José Manuel Vela

Va ser titular de la conselleria d'Hisenda i Administració Pública entre juny del 2011 i novembre de 2012 i va dimitir en ser esguitat pel cas Cooperació

José Manuel Vela
José Manuel Vela / Arxiu GVA
16 de juliol 2022 - 13:47

José Manuel Vela, catedràtic i exconseller d’Hisenda i Administració Pública, ha mort la matinada d'aquest dissabte als 60 anys.

Vela ocupà durant més de catorze anys diversos càrrecs de la Generalitat, arribà al govern valencià amb la remodelació del Consell que va fer Francisco Camps el 22 de juny de 2011 i va continuar fins a novembre del 2012. Va dimitir any i mig després per una presumpta filtració de documents del cas Cooperació al diputat i exconseller Rafael Blasco.

Després de conéixer la notícia de la seua defunció, el Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) ha expressat el seu "més sentit condol i tot l'afecte a la seua família i éssers estimats" en el seu perfil de les xarxes socials.

Carlos Mazón, president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, ha lamentat la pèrdua "sobtada" de l'exconseller i catedràtic. "Una forta abraçada a la seua família. Descansa en pau", ha assenyalat.

També, el qui va ser successor en el càrrec de Vela i exdelegat del govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha traslladat el seu "més sincer condol a familiars i amics" de l'exconseller d'Hisenda i ha lloat el seu "compromís amb la defensa d'interessos de la Generalitat".

Per la seua part, el PSPV s'ha sumat a les condolences per la defunció de José Manuel Vela. Les "més sinceres condolences als seus familiars i amics", ha escrit la formació en xarxes socials.

També et pot interessar

stats