Monzó declara que no va tindre cap coneixement de possibles irregularitats en les contractacions de l'aeroport de Castelló

L'actual regidor de l'Ajuntament de València ha comparegut aquest divendres a l'Audiència Provincial de Castelló.

Eusebio Monzó
Eusebio Monzó / Europa Press

A l'Audiència Provincial de Castelló s'ha celebrat aquest divendres l'última sessió de les declaracions del cas Aerocas, que està en fase d'instrucció. Ha sigut el torn de l'expresident de la Diputació de Castelló, Vicent Aparici; el d'un altre exconseller d'Aerocas, com és José Luis Villanueva, i del regidor de l'Ajuntament de València i, en el moment dels fets, també conseller d'Aerocas, Eusebio Monzó.

A l'eixida del jutjat, Monzó ha atés els mitjans de comunicació i ha afirmat que, a pesar que ell estava present en les reunions, no va tindre cap coneixement de possibles irregularitats. "Estic amb la consciència molt tranquil·la i he contestat totes les preguntes que m'han fet tant el jutge com el fiscal", ha assegurat l'exconseller d'Aerocas.

Pel jutjat número 3 de la Ciutat de la Justícia ja han passat, entre d'altres, els exconsellers Gerardo Camps i Vicente Rambla. Tots dos van negar tindre res a veure amb aquests patrocinis. Fins i tot, Camps va dir que durant la seua declaració ni tan sols li van preguntar per Carlos Fabra.

En el mateix sentit es va pronunciar Cristina Serrano, una altra de les exconselleres d'Aerocas. Serrano va assegurar davant de la jutgessa que en els consells d'administració d'Aerocas es limitaven a ratificar acords previs. 

La causa investiga onze exconsellers de l'empresa pública, que és la propietària de l'aeroport de Castelló, per presumptes irregularitats en els patrocinis a l'empresa del pilot de la Vall d'Uixó Álex Debón, quan Carlos Fabra n'era el president. En total, es calcula que es van malbaratar 3,6 milions d'euros entre els anys 2009 i 2010. 

També et pot interessar

stats