Montón i Ribera Salud es reuneixen en privat a tres dies de la reversió

La trobada pretén rebaixar la tensió entre les parts.

Imatge de l'Hospital de la Ribera, a Alzira.

La consellera de Sanitat, Carmen Montón i el conseller delegat de la concessionària Ribera Salud, Alberto de Rosa, s'han reunit aquest dimecres a petició del president de la Generalitat, Ximo Puig, davant la finalització del contracte de gestió privada i la reversió a la pública del Departament de Salut de la Ribera, diumenge que ve, segons informa l'Agencia EFE.

Aquesta és la primera reunió entre Montón i De Rosa des que es va iniciar el procés de desprivatització, un període de temps en el qual s'ha produït un constant encreuament d'acusacions entre la Conselleria i l'empresa.

Fonts de Ribera Salud han informat a EFE que va ser una "reunió privada", "sol·licitada per Presidència de la Generalitat" i han agraït la "deferència" de Ximo Puig en rebre'ls "per primera volta en tot el procés de reversió del departament d'Alzira".

D'altra banda, des de Presidència de la Generalitat han informat que a la reunió, en la qual van estar Puig, Montón i De Rosa, els tres van coincidir que la prioritat en aquesta transició és que no es resenta l'assistència sanitària als pacients. Segons les mateixes fonts, des de Ribera Salud havien sol·licitat una reunió en " alguna ocasió" però no hi va haver oportunitat de fer-ho fins a aquest dimecres de vesprada.

També et pot interessar

stats