Montesinos denuncia que la Secretaria d’Organització del PSOE no té competència per a suspendre les primàries

La portaveu del grup municipal socialista a l'Ajuntament d'Alacant subratlla que la potestat és de la Comissió Federal de Llistes.

La portaveu del grup municipal socialista a l'Ajuntament d'Alacant subratlla que la potestat és de la Comissió Federal de Llistes
La portaveu del grup municipal socialista a l'Ajuntament d'Alacant subratlla que la potestat és de la Comissió Federal de Llistes / Europa Press

La portaveu del grup municipal socialista a l'Ajuntament d'Alacant, Eva Montesinos, té previst presentar aquest dimarts davant la Comissió Federal d'Ètica i Garanties del PSOE el seu recurs contra la suspensió de les primàries del PSPV a l'alcaldia, a les quals havia presentat candidatura amb 104 avals. 

En l'escrit, Montesinos al·lega la falta de competència de la Secretaria d'Organització que en va dictar la paralització del procés, i subratlla que la potestat per a suspendre primàries correspon a la Comissió Federal de Llistes. Montesinos denuncia que es tracta d'una "alteració substancial de les normes de procediment" que deriven en una "vulneració flagrant del principi de legalitat".

La portaveu demana a la Comissió Federal d'Ètica i Garanties l'anul·lació de la resolució recorreguda i "la continuació del procés de primàries en el municipi d'Alacant".

També et pot interessar

stats