Montesinos i Asensi denuncien davant del PSOE la manca de garanties en les primàries d'Alacant

Dos dels tres aspirants no descarten impugnar els resultats de la votació de diumenge, si no s'adopten les condicions necessàries.

VÍDEO | Montesinos i Asensi denuncien davant del PSOE la manca de garanties en les primàries d\'Alacant

Dos dels tres aspirants a les eleccions primàries convocades pel PSPV-PSOE per a elegir al candidat a l'alcaldia d'Alacant, Eva Montesinos i José Asensi, han denunciat aquest dimarts la manca de garanties per al desenvolupament de la votació de diumenge. 

Segons expliquen, a cinc dies de la jornada de votació, no s'ha informat oficialment la militància sobre el dia, el lloc i el mecanisme previst perquè puguen elegir al candidat preferit.

Entre altres punts, han recalcat que no es coneix si es disposarà de cabines per a garantir el vot secret. Tant la portaveu municipal del PSPV-PSOE, Eva Montesinos, com el catedràtic de la Universitat d'Alacant (UA) José Asensi apuntat que ja han dirigit sengles escrits de queixa davant el comité de garanties del PSOE a Madrid perquè conega com s'està desenvolupant el procés. 

Així, han avançat que no descarten impugnar els resultats de la votació, en el cas que no s'adopten les condicions necessàries.

A més, tots dos han confirmat el seu rebuig a participar en el debat entre candidats perquè s'ha acordat la seua celebració en la seu de l'agrupació local del partit, malgrat que no reuneix les condicions mínimes d'accessibilitat i d'aforament. 

Segons diuen, amb aquesta decisió, el comité organitzador, dirigit pel secretari d'Organització, hauria aconseguit impedir la celebració del debat, "que era el que volien des del principi perquè no confrontàrem idees" amb el tercer aspirant en lliça, el director del Teatre Principal d'Alacant, Francisco Sanguino.

També et pot interessar

stats