Mónica Oltra reunirà en un acte a València Yolanda Díaz, Ada Colau i Mónica García

Asseguren que no es tracta d’un acte per a llançar cap plataforma d'esquerres de cara a les eleccions de 2023

La vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz, i la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, el passat 13 de setembre
La vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz, i la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, el passat 13 de setembre / Twitter: @MonicaOltra

La vicepresidenta de la Generalitat i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, reunirà el 13 de novembre en un acte a València la ministra de Treball, Yolanda Díaz; l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la líder de Més Madrid, Mónica García, i a la portaveu del Moviment per la Dignitat i la Ciutadania a Ceuta, Fatima Hamed Hossain.

Així ho han confirmat fonts dels comuns i del partit madrileny, que han insistit que no és un acte per a llançar cap plataforma d'esquerres de cara a les eleccions de 2023 sinó una trobada de cinc dones, líders d'esquerres "per a compartir idees i horitzons".

Ho desvinculen per complet dels moviments que està fent Yolanda Díaz per a armar una candidatura electoral àmplia, deixant al marge les sigles, encara que comptant també amb Podem. I per això insisteixen que es tracta d'un fòrum que reuneix diferents dones amb diferents trajectòries que "s'asseuen a dialogar" sense ànim de promoure una alternativa electoral.

No hi ha constància que en aquest acte participen les dirigents de Podem, com la secretària general de la formació i ministra de Drets Socials, Ione Belarra, i la número dos i ministra d'Igualtat, Irene Montero. 

També et pot interessar

stats