Mongolia mostra sorpresa perquè a Valencia "uns senyors decidisquen si es fa un espectacle”

La Rambleta ha anunciat que cancel·la l'actuació per intimidacions i insults de la ultradreta.

Mongolia mostra sorpresa perquè a Valencia \"uns senyors decidisquen si es fa un espectacle”

Mongolia ha mostrat aquest divendres sorpresa la suspensió de l'espectacle previst per a aquest cap de setmana d la Rambleta. En declaracions a À Punt Notícies Edu Galán, un dels protagonistes de l’espectacle ha dit que “et quedes sorprés que a València, una ciutat democràtica, uns senyors puguen decidir, com va ocórrer amb Dani Mateo i ara amb nosaltres, si es programa o no un espectacle”.

Espai Rambleta ha anunciat aquest matí que cancel·la l'actuació de Mongolia per les intimidacions i insults en les xarxes socials per part de grups ultradretans.

El comediant remarca que cal centrar-se en la “idea de democràcia”. En aquest sentit, ha afegit: “ja no és qüestió de nosaltres ni de Dani Mateo”, i ha continuat assenyalant: “des de La Rambleta poden decidir quins espectacles volen tant d’esquerres com de dretes. Una altra cosa molt diferent són les amenaces, l'odi i el boicot dins de la pròpia sala. Això ja és un pas antidemocràtic”.

Galán preveu que “tard o prompte tornarem a actuar a La Rambleta amb total normalitat”, tot i això, “no podem jugar-nos la seguretat del nostre públic”.

També et pot interessar

stats