Modesto Crespo defén el projecte d’ampliació d’IFA

Ha defés Camps com "un gran polític i una persona honorable", i ha incidit que l’expresident de la Generalitat va fer "el que calia fer”.

Modesto Crespo defén el projecte d’ampliació d’IFA
Modesto Crespo defén el projecte d’ampliació d’IFA

L'expresident de la CAM i de la Institució Firal Alacantina (IFA) Modesto Crespo ha assegurat que l’expresident de la Generalitat Francisco Camps i l'IVF van posar "la millor obstinació" en el desenvolupament del projecte d'ampliació de la institució.

En la seua compareixença en la comissió d'investigació de les Corts sobre la gestió en les institucions firals, Crespo ha assegurat que aquest projecte tenia "moltes possibilitats" i "haguera sigut sensacional". Així mateix, ha incidit que la crisi econòmica i financera mundial "es va endur per davant" el projecte i ell "en absolut" se sent responsable de l'actual situació de la fira.

Segons ha dir Crespo, la idea era fer un pavelló multifuncional tant per a ampliar la infraestructura expositiva de fires com per a esdeveniments culturals, esportius o de qualsevol índole.

L’expresident de la institució firal ha explicat que la van heretar en "una situació totalment crítica, amb pèrdues desmesurades, no es pagava a proveïdors i amb un important deute amb l'ajuntament".

Per això van advertir la necessitat de "rellançar" la institució i van idear el tercer pavelló. De fet, ha recordat que la van reflotar i a la seua marxa a principis de 2009, donava beneficis.

Crespo ha defés Camps com "un gran polític i una persona honorable", i ha incidit que l’expresident de la Generalitat va fer "el que calia fer”. Així, ha assegurat que va donar suport a la situació per a eixir de la situació heretada, i va ajudar i va assumir la possibilitat d'un projecte que “haguera sigut sensacional”.

Alguns dels parlamentaris han recordat que el projecte del nou pavelló IFA Arena ha costat a les arques de l'actual govern autonòmic 74 milions d'euros sense ni tan sols tindre "una rajola posada".

També et pot interessar

stats