Mireia Mollà i Ignasi Garcia, candidats de Compromís a l'alcaldia d'Elx i Castelló

Ambdues candidatures han sigut les úniques presentades per a encapçalar les llistes de la formació a les seues respectives ciutats.

La diputada de Compromís Mireia Mollà en una imatge d'arxiu
La diputada de Compromís Mireia Mollà en una imatge d'arxiu / Compromís

La diputada autonòmica, Mireia Mollà, i l'actual vicealcalde de Castelló, Ignasi Garcia, s’han convertit en els candidats de Compromís a l’alcaldia d’Elx i Castelló, respectivament.

Tant la candidatura de Mollà com la de Garcia han sigut les úniques presentades per a encapçalar les llistes de Compromís en en les seues respectives ciutats.

Mollà va anunciar el 4 de febrer la seua intenció d'optar a les primàries de la seua formació política per a convertir-se en candidata a l'alcaldia d'Elx, al mateix temps que va informar de la seua renúncia a ser cap de llista per Alacant per a les Corts.

Per la seua banda, la candidatura Avancem, liderada per Ignasi Garcia, ha aconseguit sumar fins a deu destacats membres del partit i de la societat civil. En la candidatura de Garcia estaran Ali Brancal, Verònica Ruiz, Francesc Mezquita, Aida Artola, Pau Sancho, Paco González, Aina Garcia, Lorenzo Cumba, Marta Beltrán i Jordi Tàrrega.

També et pot interessar

stats