La ministra de Treball dona la raó al gremi agrícola i l'anima a continuar les protestes

Les organitzacions agràries fa quatre setmanes que protesten en diferents punts del país per la crisi que travessa el camp.

Díaz i Iglesias durant la reunió amb representants de les organitzacions agràries, aquest dimarts a Madrid
Díaz i Iglesias durant la reunió amb representants de les organitzacions agràries, aquest dimarts a Madrid / Kiko Huesca (Efe)

La ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha donat la raó al gremi agricolar i l'ha animat a continuar manifestant-se al carrer perquè "tenen raó", un missatge que ja va llançar el vicepresident segon del govern, Pablo Iglesias, a les organitzacions agràries.

"Per descomptat, han de pressionar per a defensar els seus drets. Tenen raó", ha respost Díaz a preguntes dels periodistes abans del ple del Congrés sobre les declaracions d'Iglesias. "Continueu pressionant", ha traslladar el vicepresident segon aquest dimarts, en una reunió amb els portaveus agraris en la qual també estava la ministra de Treball.

A la trobada van assistir els portaveus de l'Associació Agrària de Joves Agricultors (Asaja), la Coordinadora d'Organitzacions d'Agricultors i Ramaders (COAG) i la Unió de Xicotets Agricultors i Ramaders (UPA), els quals van detallar la situació de crisi que travessa el camp, motiu pel qual fa quatre setmanes que protesten en diferents punts del país.

També et pot interessar

stats