La ministra de Sanitat, Carolina Darias, serà la candidata del PSOE a l'alcaldia de Las Palmas

L'any 1999 va ocupar el seu primer càrrec públic com a regidora en aquest Ajuntament

Carolina Darias, en roda de premsa en arxiu
Carolina Darias, en roda de premsa en arxiu / Eduardo Parra (Europa Press)

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, serà la candidata del PSOE a l'alcaldia de Las Palmas de Gran Canaria. La titular de Sanitat compaginarà previsiblement les seues responsabilitats en el Ministeri i com a candidata a l'alcaldia fins als comicis municipals que se celebraran al maig, de la mateixa manera que ho farà la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, respecte a les eleccions per al consistori madrileny.

Per la seua part, l'actual alcalde, Augusto Hidalgo (PSOE), al capdavant del consistori des de 2015, optarà a presidir el cabildo de Gran Canària. Anunciarà la seua candidatura de manera formal aquest dissabte en un acte públic amb el Partit Socialista de Canàries, al qual també acudirà la ministra d'Hisenda i sotssecretària general del PSOE, María Jesús Montero.

Darias ha sigut pràcticament tot en les files del PSOE i ha estat en tots els estaments possibles de l'administració pública. Ara torna la línia d'eixida de la seua vida política, l'Ajuntament de Las Palmas de Gran Canaria, on va ocupar el seu primer càrrec públic com a regidora el 1999, i que aspira a presidir com a alcaldessa després de les eleccions municipals del maig que ve.

També et pot interessar

stats