La ministra Reyes Maroto, candidata del PSOE a l'alcaldia de Madrid

La titular d'Indústria, Comerç i Turisme, que encara ha de superar unes possibles primàries, aspira a competir per l'alcaldia amb el popular Martínez Almeida

Reyes Maroto
La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme Reyes Maroto en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Reyes Maroto serà la candidata del PSOE a l'alcaldia de Madrid. La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme competirà contra l'actual mandatari, el popular José Luis Martínez Almeida, per l'ajuntament de la capital d'Espanya, segons avança El País.

La candidatura de Maroto es donava per quasi segura des que en les últimes setmanes el seu nom ha agarrat força en les quinieles a les autonòmiques de maig de 2023. La ministra, vinculada a la federació socialista madrilenya des de fa una dècada, assisteix aquest dilluns a una inauguració en una jornada de turisme, amb altres ministres del PSOE, on es preveu que anuncie formalment la seua candidatura. 

La data de presentació de precandidatures del PSOE per a localitats com Madrid està fixada per als dies 21 i 22 de novembre i les primàries, en el cas que hi haguera més d'un candidat, serien l'11 de desembre.

També et pot interessar

stats