Merino demana a Puig més vacunes, agilitat en les ajudes i relaxar les restriccions en la restauració

La síndica de Ciutadans i el president del Consell es reuneixen per primera vegada al Palau de la Generalitat

Puig i Merino, aquest dimarts, al Palau de la Generalitat
Puig i Merino, aquest dimarts, al Palau de la Generalitat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i la síndica de Ciutadans, Ruth Merino, s'han reunit aquest dimarts durant més d'un hora al Palau de la Generalitat. Durant la trobada, Merino ha traslladat a Puig la seua preocupació per la falta de dosis de vacuna suficients per a la Comunitat Valenciana, pel retard en l'arribada d'ajudes i per la conveniència d'ampliar l'horari de treball per a la restauració, almenys fins a les 20:00 hores, segons ha explicat la síndica de Ciutadans en acabar la reunió. De fet, ha traslladat una petició dels sector, que des de fa dies protesta al carrer a l'espera de solucions que els permeten treballar, per a reunir-se amb el president de la Generalitat.

Merino ha valorat la reunió i les coincidències d'opinió amb Puig. La síndica ha deixat clar que Ciutadans continuarà oferint ajuda en moments de crisi, però també lluitant contra els extremismes i els nacionalismes. La representant de Ciutadans ha remarcat que el potencial de la Comunitat Valenciana no equival de vegades a rebre el que mereix.

“Volem aconseguir una Comunitat Valenciana on la sanitat siga excel·lent, l’educació siga excel·lent, el turisme siga excel·lent i la gent vullga vindre a viure ací”, ha resumit la síndica al terme de la reunió en Puig.

També et pot interessar

stats