Merino assegura que el Consell continuarà amb l'"alleujament fiscal"

La consellera d'Economia destaca que no hi haurà partides "fictícies" en els pressupostos de la Generalitat, ni "retallada de cap mena en serveis fonamentals"

La consellera de Hacienda, Economía y Administración Pública y portavoz del Consell, Ruth Merino, en una imatge d'arxiu
La consellera d'Hisenda, Economia i Administració Pública i portaveu del Consell, Ruth Merino, en una imatge d'arxiu / Jorge Gil (Europa Press)

La consellera d'Economia, Hisenda i Administracions Públiques, Ruth Merino, ha assegurat que no hi haurà "retallada de cap mena en serveis fonamentals" ni "partides fictícies" en els pressupostos del 2024 de la Generalitat.

Així ho ha indicat la consellera portaveu en la roda de premsa posterior al ple del Consell, on ha assegurat que continuaran amb l'"alleujament fiscal" i que compliran els seus compromisos "de manera responsable i rigorosa".

Merino ha explicat que les conselleries estan elaborant els seus projectes i ha assegurat que els comptes "es poden quadrar". Encara que no ha entrat en dades específiques, ha assegurat que no es tocaran "cap de les partides que afecten serveis fonamentals" i que no es gastarà "de manera irresponsable i ineficient".

També et pot interessar

stats