Mazón situa el diputat del PP Rubén Ibáñez al capdavant de l'Autoritat Portuària de Castelló

El Consell aprova una nova tanda de nomenaments i Enrique Montes torna a l'Institut Valencià de Finances quasi deu anys després

El portaveu d'Economia del grup popular a les Corts, Ruben Ibáñez
El diputat del PP en les Corts Ruben Ibáñez (arxiu) / PPCV (Europa Press)
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
10 d'agost 2023 - 13:44 Actualitzat: 10 d'agost 2023 - 17:17

El Consell ha aprovat aquest dijous una nova tanda de nomenaments en el segon i tercer escaló de l'administració. Entre les noves figures que passen a formar part de l'organigrama del govern autonòmic que comparteixen PP i Vox destaquen el diputat del PP en les Corts Rubén Ibáñez, que serà des d'ara el president de l'Autoritat Portuària de Castelló. Durant la legislatura passada, va ser portaveu d'Economia del Grup Popular en el Parlament valencià.

En total, l'executiu liderat per Carlos Mazón ha designat deu nous directors generals. A més, ha triat l'exregidora del PP a Torrevella Agustina Esteve i l'actual regidora d'Esports a Castelló de la Plana, Susana Fabregat, com a delegades del Consell a Alacant i Castelló, respectivament. Aquests dos càrrecs es crearen la setmana passada via decret que modificava l'estructura de l'executiu valencià.

Igualment, Mazón ha triat Enrique Montes com el nou responsable de l'Institut Valencià de Finances (IVF), un lloc que ja va ocupar entre 2012 i 2014 durant el mandat del popular Alberto Fabra.

Els directors generals que s'incorporen en el tercer escaló del Consell són els següents:

  • Direcció General de Planificació i Serveis de Labora: Marisa Mezquita
  • Direcció General d'Ocupació i Formació de Labora: Elías Amor
  • Direcció General de Projectes Estratègics: José Luis Díez Climent
  • Direcció General d'Inclusió i Cooperació al Desenvolupament: Pedro Carceller Icardo
  • Direcció General de Pressupostos: Amparo Haro Cortés
  • Direcció General d'Universitats: José Antonio Pérez Juan
  • Direcció General de Treball, Cooperativisme i Seguretat Laboral: Andrés Lluch
  • Direcció General de Qualitat i Educació Ambiental: Jorge Blanco Coll
  • Direcció General de l'Aigua: Sabina Goretti Galindo Benito
  • Direcció General d'Indústria: Manuel Rosalén Caparrós

Nous gerents en els departaments de Sagunt, Arnau-Llíria i Castelló

La Conselleria de Sanitat ha designat nous gerents dels departaments de salut de Sagunt, Arnau de Vinalova - Llíria i Castelló a Ana Peiró Gómez, Ana Albert Balaguer i Raúl Ferrando, respectivament.

Ana Peiró és metgessa especialitzada en urgències hospitalàries i fins ara exercia la tasca a l'Hospital Arnau de Vilanova de València. És doctora en Cirurgia per la Universitat de València. Per la seua banda, Ana Albert fins ara treballava com a metgessa adjunta d'Oncologia Mèdica a l'Hospital Arnau de Vilanova, on prèviament va ocupar el lloc de subdirectora mèdica. Finalment, Raúl Ferrando ocupava fins hui el càrrec de cap de servei de Farmàcia de l'Hospital General Universitari de Castelló. És llicenciat i especialista en farmàcia hospitalària i presideix la Societat Valenciana de Farmàcia Hospitalària (SVFH) des d'abril del 2021.

Nou consell d'administració de CACSA

D'altra banda, el Consell ha designat les onze persones que representen la Generalitat en el consell d'administració de la Ciutat de les Arts i de les Ciències (CACSA), òrgan integrat per onze membres. El presidirà el secretari autonòmic de Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat, Santiago Lumbreras. També en formen part Joaquín Vañó Gironés, María Eugenia Vives Arlandis, Carlos Pablo Gracia Calandín, Alida Consuelo Mas Taberner, José Salvador Tárrega Cervera, Sergio Arlandis López, Pilar Tébar Martínez, María Salomé Cuesta Valera i Paula Llobet Vilarrasa.

També et pot interessar

stats