Mazón nega discrepàncies amb López Miras per les parades de l'AVE: "No ens barallarem per les misèries de Sánchez"

El president murcià (del Partit Popular) afirmà que "si apostem per l'alta velocitat, els trens no poden parar ni a Oriola ni a Elx"

El líder del PPCV, Carlos Mazón, en imatge d'arxiu / Europa Press

El president del PPCV i de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha negat que hi haja discrepàncies amb el president de la Regió de Múrcia, el popular Fernando López Miras, per les parades del nou AVE entre Madrid i la capital murciana.

"No caurem en el parany de Pedro Sánchez de barallar-nos per les misèries que ens deixa Pedro Sánchez. Reivindiquem connexions dignes per a Múrcia i Alacant, en això estem d'acord López Miras i jo", ha manifestat en ser preguntat per unes declaracions del president murcià en contra de les parades d'aquest AVE a Elx i Oriola (Alacant).

En declaracions a Radio Murcia Cadena SER, López Miras afirmà que "no seria descartable que si apostem per l'alta velocitat, els trens no paren a Oriola o Elx. Si tenim parades cada cinquanta quilòmetres ja no és alta velocitat".

Àudio
Declaracions de Fernando López Miras a la Cadena SER de Múrcia
El candidat del PP a presidir Múrcia, Fernando López Miras, aquest dijous

Mazón ha assegurat que López Miras "no ha dit això", sinó que "el que ell vol és que l'AVE entre Múrcia i Madrid dure el menys possible" i això li "sembla molt bé". "Vull que Elx i Oriola tinguen AVE", ha defés, la qual cosa, a parer seu, passa per un augment de freqüències.

Mentre, ha recordat que tant Conca com Villena tenen estació d'AVE i "no tots els trens paren allí", ha criticat que l'AVE de Madrid a Lleida tinga nou freqüències i el de Múrcia quatre.

"Estem d'acord a reclamar conjuntament més freqüències amb Múrcia i també amb Oriola i Elx, no es tracta de suprimir-les", ha reblat, per a la qual cosa ha urgit el govern a duplicar les freqüències programades.

Per tot això, Mazón ha tornat a carregar contra "els menyspreus de Sánchez, no content amb el fet de destinar poca aigua" a Alacant i a Múrcia en el transvasament Tajo-Segura".

També et pot interessar

stats