Mazón i Mompó, únics candidats a presidir el PP d'Alacant i de València

El Congrés d'Alacant se celebrarà el 18 de juliol, i el de València, una setmana després, el dia 25.

El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, i l'alcalde de Gavarda, Vicent Mompó
El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, i l'alcalde de Gavarda, Vicent Mompó / À Punt NTC.

El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, i l'alcalde de Gavarda, Vicent Mompó, són els únics candidats a la presidència del Partit Popular a les províncies d'Alacant i de València, respectivament.

El comité organitzador del 15é Congrés del Partit Popular d'Alacant ha anunciat que la de Mazón ha sigut l'única candidatura presentada al procés d'elecció i compleix els requisits que arrepleguen els estatuts populars. L'actual president de la Diputació assumirà previsiblement el càrrec el pròxim 18 de juliol en un acte que tindrà lloc a l'auditori de la Diputació d'Alacant.

Per la seua part, Mompó ha formalitzat la seua candidatura a presidir el PP de la província de València en el XV Congrés que se celebrarà el 25 de juliol després de presentar un total de 4.162 avals. El comité organitzador del Congrés va fixar aquest dimarts com a data límit per a la presentació d'avals i la candidatura de l'alcalde de Gavarda i diputat provincial és l'única que ha complit els requisits per a ser candidat.

També et pot interessar

stats