Mazón lloa el "model de gestió" de Moreno a Andalusia però aposta per "propostes pròpies"

Els populars valencians celebren a Alfafar el Dia d'Andalusia amb el suport del president de la Junta

Carlos Mazón i Juanma Moreno Bonilla celebren el dia d'Andalusia a Alfafar
Carlos Mazón i Juanma Moreno Bonilla celebren el Dia d'Andalusia a Alfafar / @CarlosMazon40 (Twitter)

El president del PP valencià, Carlos Mazón, ha lloat el "model de gestió" del president popular de la Junta d'Andalusia, Juanma Moreno Bonilla, amb "baixada d'impostos i millora dels serveis públics", al mateix temps que ha apostat per un "gran canvi a la valenciana i l'andalusa" amb "propostes pròpies" per a la Comunitat Valenciana.

Ho ha fet a Alfafar (Horta), on els populars valencians han celebrat el Dia d'Andalusia, amb el suport del president andalús.

El líder de l’oposició ha insistit que tots dos projectes tenen en comú els impostos baixos "sobretot per a qui més el necessita" i "posar la nostra terra per davant del partit". També ha emfasitzat que cal un “model propi” que s’adapte a la realitat valenciana. 

Mazón ha posat la gestió de Moreno com a exemple que “es poden abaixar impostos i millorar serveis públics”. Pel que fa a les coincidències entre ambdós líders conservadors, el presidenciable valencià ha remarcat que “hi ha moltes coses que treballem en comú. Els dos som PP i els dos aspirem a una gran Espanya governada per Alberto Núñez Feijóo”. En l’acte també ha criticat que el president Sánchez “s’ha oblidat de l’Horta i la Comunitat Valenciana”. 

També et pot interessar

stats