Mazón insta Puig a reprovar l'alcalde de Dolores per haver desqualificat Marimar Blanco

José Joaquín Hernández ha demanat disculpes per acusar-la en Facebook d'estar "vivint de la desgràcia del seu germà".

VÍDEO | Mazón insta Puig a reprovar l\'alcalde de Dolores per haver desqualificat Marimar Blanco

El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha sol·licitat al president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, a desautoritzar "de manera immediata" el diputat provincial i alcalde socialista de Dolores, José Joaquín Hernández, per les manifestacions que ha fet sobre Marimar Blanco, presidenta de la Fundació de Víctimes del Terrorisme.

Hernández la va acusar en Facebook d'estar "vivint de la desgràcia del seu germà", el regidor d'Ermua assassinat per la banda terrorista ETA el 13 de juliol de 1997, "sense fer ni un brot des de llavors".

Segons Mazón, "és la declaració més execrable que hem vist mai d’un diputat provincial en democràcia" i ha urgit el PSPV-PSOE que òbriga un expedient a José Joaquín Hernández i adopte "mesures severes" contra ell. "Si el Partit Socialista i Ximo Puig no desautoritzen les seues manifestacions, estaran aplaudint-les", ha advertit el president de la Diputació d'Alacant.

Hernández li demana disculpes

L'alcalde de Dolores, al Baix Segura, ha demanat disculpes a Marimar Blanco i ha emmarcat les seues "desafortunades crítiques" en el context polític actual, en plenes jornades d'investidura de Pedro Sánchez, i com a reacció contra els "atacs" que ha rebut el PSOE.

També et pot interessar

stats