Mazón: “Amb el govern del canvi ser mare deixarà de ser un luxe”

El candidat a la presidència de la Generalitat pel PP ha promés educació gratuïta de 0 a 3 anys i quota zero per a les dones autònomes que es reincorporen al mercat laboral després de ser mares

Carlos Mazón durant l'acte del PPCV celebrat a Godella
Carlos Mazón durant l'acte del PPCV celebrat a Godella / À Punt NTC

El president del Partit Popular a la Comunitat Valenciana i candidat a la presidència Generalitat, Carlos Mazón, ha mantingut aquest diumenge de matí una trobada a Godella (Horta) amb militants i simpatitzants del PP i el candidat a l'alcaldia, José M. Musoles.

Mazón ha afirmat que “el govern del canvi abaixarà els impostos a tots, principalment a les rendes mitjanes i baixes, i millorarà els serveis públics bàsics”. Ha afegit que “Puig prefereix mantenir el gruix polític del seu Consell que destinar els impostos dels valencians a millorar la sanitat, l'educació i les polítiques socials”.

Aprofitant el Dia de la Mare, el president del PPCV ha explicat als micròfons d'À Punt Notícies que “amb el govern del canvi ser mare ja no serà un problema perquè s'establirà la gratuïtat de l'educació de 0 a 3 anys per a millorar la conciliació familiar”. “Però volem fer un pas més i posarem quota zero per a les dones que siguen autònomes i que es reincorporen després de ser mares". També ha afegit que el Partit Popular “és l'únic que garanteix la llibertat dels pares per a triar l'educació que volen per als fills”.

A més, el candidat del PPCV ha promés que escometrà les obres dels col·legis públics Cervantes i el Barranquet i dotarà d'especialitats el centre de salut de Godella. “Tenim el compromís ferm d'invertir en infraestructures socials, educatives i sanitàries en els municipis de la Comunitat Valenciana davant la falta d'atenció del Consell de Puig en aquests últims huit anys”.

També et pot interessar

stats