Mazón: "Si les Falles ixen bé, podrem obrir la porta a altres festes"

Així s’ha pronunciat el president de la Diputació d’Alacant en visitar la falla Almirall Cadarso-Comte d'Altea, a València

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, i la Diputada a les Corts pel Partit Popular, María José Català, visiten la Falla Almirall Cadarso de València
El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, i la Diputada a les Corts pel Partit Popular, María José Català, visiten la Falla Almirall Cadarso de València / À Punt NTC

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, considera que aquestes Falles al setembre són una inversió i un repte per al món fester valencià, amb el qual ha volgut solidaritzar-se. 

Si les Falles ixen bé, cosa de la qual diu estar convençut, confia que s’òbriga la porta a la realització de la resta de festes que no s’han pogut dur a terme enguany, com les Fogueres d’Alacant, la Magdalena de Castelló o els Moros i Cristians. 

Així s’ha pronunciat durant la seua visita a la falla Almirall Cadarso-Comte d'Altea de València, després d’haver recorregut les falles de Gandia. 

Manca de polítiques de vivenda pública

Preguntat per Héctor Illueca com a successor de Rubén Martínez Dalmau en la vicepresidència segona i Conselleria d'Habitatge en el govern valencià, ha assenyalat que els desitja el millor a ambdós en el terreny laboral, però li demana a Illueca que inicie algun tipus de política de vivenda pública, ja que considera que fins ara no ha existit.

A més, ha comentat que li sembla curiós el fet que els anys que Podem ha ostentat aquesta regidoria han sigut també els que més desnonaments s’han produït. 

També et pot interessar

stats