Mazón demana a Puig que "deixe d'enfrontar-se" al PP i ho faça contra el seu partit: "Ells ens estan llevant l'aigua"

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha insistit aquest dissabte a “garantir l'aigua per sempre” i “treballar conjuntament amb el govern d'Espanya per a aconseguir-ho”

Puig i Mazón en una foto d'arxiu
Puig i Mazón en una foto d'arxiu / Rober Solsona (Europa Press)

El president del PP de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha lamentat l'obsessió del president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, d'enfrontar-se al PP de la Comunitat Valenciana i a la Diputació d'Alacant, en comptes de fer-ho amb qui "ens està llevant l'aigua de veritat, que són els membres del seu partit".

Mazón ha visitat aquest dissabte la fira medieval de Sant Sebastià d'Alfafar (Horta Sud), on ha respost d'aquesta manera al cap del Consell, que aquest dissabte havia assegurat que al PP "no el preocupa l'aigua", sinó "el rèdit electoral que en puga traure".

Mazón ha assenyalat a Puig que si "totes les energies que dedica a clavar-se amb el PP les utilitzara a defensar l'aigua dins del seu propi partit", la Comunitat Valenciana "no estaria en la situació que està". "És una pena que decidisca tirar la culpa a tots menys a qui realment la té, així ens va", ha afegit.

Puig: “Volem treballar conjuntament amb el govern d'Espanya” per a aconseguir “aigua per sempre”

Per la seua banda, Puig ha afirmat que “els socialistes valencians el que volem és garantir l'aigua per sempre i treballar conjuntament amb el govern d'Espanya per a aconseguir aquest gran objectiu”. Ha remarcat que per a aconseguir-ho, "és necessari que seguim amb l'estratègia de les solucions i no la de generar nous problemes, com fa el Partit Popular”.

Així ho ha dit aquest dissabte en les Jornades Interparlamentàries del PSPV-PSOE, que tenen com a propòsit posar en comú el treball que es fa des dels diferents àmbits de representació.

En l’acte, el secretari general del PSPV-PSOE ha demanat també "avançar en l'agenda valenciana, posant els problemes dels ciutadans de la Comunitat Valenciana en el centre de l'acció política".

Puig ha indicat que durant la seua visita a Alemanya ha vist que "es mira la Comunitat Valenciana com un centre per a la inversió, com ha passat amb la gigafactoria de Volkswagen, l'aposta de Ford i tantes altres empreses".

A més, Puig ha subratllat que en aquests moments "del que es tracta és de reforçar l'acció de govern i augmentar el contacte amb la ciutadania" per a "traslladar, sense cap mena de triomfalisme, que la Comunitat Valenciana està molt millor ara que el 2015".

També et pot interessar

stats