Mazón defensa l'estratègia de Feijóo enfront de les exigències de l'independentisme

El cap del Consell ha dit que si "el separatisme se senta i diu Països Catalans, Feijóo s'alça de la taula i se'n va, mentre que Sánchez agafarà el bolígraf i signarà en blanc"

Mazón darrere de Feijóo en la reunió de la junta directiva nacional del PP aquest dilluns a Madrid
Mazón, darrere de Feijóo, en la reunió de la junta directiva nacional del PP aquest dilluns a Madrid / Jesús Hellín (Europa Press)

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha defensat aquest dilluns l'estratègia del líder del seu partit, Alberto Núñez Feijóo, enfront de les exigències de l'independentisme català i ha subratllat que han de "donar-li suport tots".

Així, ha assenyalat que si el separatisme se senta i diu Països Catalans, Feijóo "s'alça de la taula i se'n va, mentre que Sánchez agafarà bolígraf i signarà en blanc".

"Tots la secundem. És l'estratègia de la responsabilitat i de l'estabilitat per Espanya. Hem de donar-li suport tots", ha insistit Mazón a la seua arribada a la junta directiva nacional del PP en ser preguntat si Feijóo està sent clar en la posició del partit amb Catalunya o està donant bandades.

Quant a si creu que fa falta buscar un encaix a Catalunya per a donar solució al problema català, Mazón ha assenyalat que "la Comunitat Valenciana i Espanya necessiten Alberto Núñez Feijóo", ha proclamat.

Segons el cap del Consell, aquesta "és la diferència i és el drama a partir del qual alguns estan volent construir a Espanya". Per això, ha defensat l'estratègia de la "responsabilitat" que ha impulsat Feijóo.

Feijóo presideix aquest dilluns la junta directiva nacional del PP, màxim òrgan del partit entre congressos, que ha comptat amb l'absència de diversos barons per motius d'agenda, com l'andalús Juanma Moreno, l'extremenya María Guardiola i el murcià López Miras.

També s'ha absentat el president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, que ha assistit a un acte al Vendrell amb motiu de la celebració de la Diada al municipi.

També et pot interessar

stats