Mazón critica les "barreres" a Marina d'Empreses de l'Ajuntament i l'acusa de "treballar per a Barcelona"

L'Ajuntament barceloní ha oferit a Juan Roig "facilitats" perquè amplie les instal·lacions a la ciutat comtal

Seu de Lanzadera a València
Seu de Lanzadera a València / EuropaPress

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha retret a l'Ajuntament de València les "barreres" que, al seu judici, estan posant a Marina d'Empreses i ha acusat el consistori de "continuar treballant per a Barcelona".

Així s'ha pronunciat Mazón en una roda de premsa que ha oferit aquest divendres, on ha assegurat, al fil de l'oferta de Barcelona a Marina d'Empreses, que aquesta situació respon al "comodí" de l'Ajuntament de València de "portar-ho tot a Barcelona" perquè "ací no els agrada", com considera que ja va passar amb la Copa Amèrica o l'ampliació del port.

"El PSOE i Compromís continuen treballant per a Barcelona, no ens sorprén, però no ens deixa d'indignar", ha assenyalat, i els ha retret que estan "deixant passar tots els trens".

L'Ajuntament de Barcelona ha oferit a la Marina d'Empreses "facilitats" perquè amplie les instal·lacions a la ciutat comtal, una proposta amb condicions "avantatjoses", que aquesta corporació ha declinat, perquè "la vocació és quedar-se a València", malgrat les "traves i dificultats" que lamenten trobar-se per a créixer a la capital del Túria.

El mes de juliol, l'alcalde de València i el president de Marina d'Empreses, Juan Roig, van anunciar que l'entitat augmentarà el seu espai gràcies a la cessió per part de l'Ajuntament del Cobert número 4. A més, van afirmar que es tindran en compte altres terrenys de la mateixa zona per a possibles ampliacions que siguen necessàries en el futur.

No obstant això, passats uns quants mesos, fonts de Marina d'Empreses han lamentat que "no s'estan complint els terminis" ni "promeses de diferent tipus" quant a la superfície i la possibilitat d'adequació de l'edifici a les necessitats, fins al punt de "dubtar" si "renuncien" al Cobert 4. "La nostra vocació és quedar-nos ací", assegura l'entitat, que agraeix a l'Ajuntament de Barcelona l'oferta.

També et pot interessar

stats