Mazón convocarà al sector turístic per a tractar la quarantena del Regne Unit

Per al president de la Diputació d'Alacant, aquesta mesura és un “colp molt dur”.

Carlos Mazón en 'Les notícies del matí'
Carlos Mazón en 'Les notícies del matí' / Imatge d'arxiu

El president de la Diputació d'Alacant, el popular Carlos Mazón, convocarà de manera urgent representants empresarials del sector turístic després de la decisió del govern britànic d'imposar un aïllament de 14 dies als viatgers que arriben al Regne Unit procedents d'Espanya.

Per a Mazón, l'aplicació d'una quarantena és un “colp molt dur” per al turisme de la Costa Blanca, un “revés sense pal·liatius” que obliga a adoptar decisions i a reaccionar de manera ràpida.

Per això, el president de la Diputació i del Patronat Costa Blanca, que ha mantingut aquest diumenge diversos contactes amb representants del sector, ha anunciat en un comunicat que es reunirà de manera urgent amb els operadors turístics, els hotels, l'administració autonòmica i les aerolínies per a posar en marxa noves mesures pal·liatives i campanyes de promoció mentre es restituïsca la mobilitat.

“Érem conscients que aquesta temporada seria absolutament atípica, però confiàvem que, després de la reobertura del trànsit aeri internacional durant aquest mateix cap de setmana i, especialment, a partir d'agost, l'arribada de turistes podria haver anat estabilitzant-se”, ha destacat Mazón.

El president de la Diputació d'Alacant ha explicat que la decisió del govern de Boris Johnson és d'una enorme transcendència perquè el mercat britànic és el principal, tant per a Benidorm com per a la resta de la província.

També et pot interessar

stats