Mazón i Compromís juguen a les innocentades en les xarxes

Personatges públics, organitzacions i empreses se sumen a les bromes en les xarxes amb motiu del Dia dels Innocents

El president ha publicat que el Castell de Santa Barbarà d'Alacant serà la nova seu de la Generalitat
El president ha publicat que el castell de Santa Bàrbera d'Alacant serà la nova seu de la Generalitat / Trabantos (Shutterstock)

Fa dècades, la típica broma del 28 de desembre, Dia dels Innocents, era apegar un ninot de paper a l'esquena d'algú. Potser hi ha qui manté la tradició, però podríem dir que hui en dia fins i tot les innocentades s'han digitalitzat i cada 28 de desembre hem de parar molta atenció amb el que veiem en les xarxes socials, perquè moltes de les publicacions poden ser bromes, més enllà de les fake news del dia a dia.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha participat en aquesta tradició i ha publicat en X una notícia que era clarament difícil de creure tal dia com aquest. "El castell de Santa Bàrbera, a Alacant, serà a partir de l'any que ve la seu de la Generalitat" i, ha afegit, "el Palau passarà a ser un nou museu per a preservar la nostra cultura i història". A més, Mazón ho acompanya amb un vídeo de la suposada notícia publicada en la pàgina de la Generalitat.

També l'oposició ha aprofitat la data per a fer política. Compromís ha llançat en les xarxes un vídeo en què els seus representats apareixen fent mofa de les polítiques del nou govern valencià. La coalició valencianista fa anys que fa aquestes produccions per a criticar decisions polítiques d'altres partits i enguany s'han centrat en "els especuladors i corruptes".

També et pot interessar

stats