Mazón anuncia un pla de xoc si és president per a rellançar les energies renovables

El líder del PP valencià denuncia que la falta de gestió del Botànic "posa en perill la creació de 7.500 llocs de treball i inversions per més de 5.000 milions d'euros"

El president del PPCV, Carlos Mazón
El president del PPCV, Carlos Mazón / PP

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha anunciat que "si el PP arriba al Consell posarà en marxa durant els primers sis mesos de govern un pla de xoc per a rellançar les autoritzacions dels expedients d'energies renovables, sense ideologies i amb sentit comú".

Carlos Mazón s'ha compromés a la posada en marxa d'aquest pla després de mantindre una reunió de treball amb els representants d'Avaesen, en què ha conegut les principals reivindicacions, problemes i necessitats.

Així, el president del PPCV ha afirmat que està "molt preocupat pel bloqueig i la paràlisi" que té la situació energètica sobretot amb les fotovoltaiques i les renovables a la Comunitat Valenciana.

"Hem perdut inversions i la creació de 7.500 llocs de treball per la falta de gestió d'aquest Consell que té pendent l'autorització d'expedients per les seues lluites internes. Això és molt seriós i, en definitiva, estem parlant de 5.000 milions d'inversió i de la nostra autosuficiència energètica i de ser competitius", ha dit.

Mazón ha assegurat que durant aquests anys Andalusia "ha millorat un 215%" la generació d'energies renovables i la Comunitat Valenciana "està a la cua".

Així, el líder del PP ha denunciat que "la creació de llocs de treball i d'inversions en la Comunitat Valenciana no poden estar parades per les discussions internes dels partits que conformen el Consell perquè anem perdent oportunitats. Els prejudicis ideològics estan ocasionant molt mal al creixement i la competitivitat del nostre territori".

També et pot interessar

stats